Bij Drukkerij Marc Troch leveren we, TERWIJL U WACHT, hoogwaardige zwart/wit en full color kopieën van uw bestaande afdrukken aan een scherpe prijs. Hierbij bieden wij een ruim aanbod van papier, met een veelzijdige keuze aan professionele afwerking. Afdrukken zijn mogelijk op 80 gr tot en met 350 gr, met een maximumformaat van 330 x 480mm. Bovendien hebben wij ook de mogelijkheid om van uw kopieën boekjes te maken, ze te vouwen, nieten en/of nasnijden.

Naast het eenvoudig kopiëren van bestaande afdrukken kunnen we ook digitale files bewerken en afprinten in zwart/wit of full color. U levert uw digitaal bestand per e-mail: drukkerijtroch@skynet.be en wij zorgen voor een snelle en correcte service.

Inbinden kan met gelijmde kaft met of zonder transparant voor en achter (2 soorten mogelijkheden van inbinden) of met metalen ringen (Wire-O binding). Ook nieten van boekjes, vouwen/biegen en perforeren is mogelijk, alsook het lamineren van afdrukken.

Wenst u meer informatie of heeft u graag een vrijblijvende offerte, contacteer ons gerust en wij zoeken samen met u naar een oplossing.
 

STUDENTEN krijgen 10% korting bij het afdrukken van Thesis / Eindwerk

Open van dinsdag tot vrijdag van 9:00 tot 12:30 en van 13:45 tot 18:00 uur.


BESTANDEN AANLEVEREN

Indien u zelf uw opmaak verzorgt, is het van cruciaal belang uw bestand geoptimaliseerd aan te leveren. Hoe beter uw bestand voldoet aan de eisen van een drukklaar bestand, des te minder verwerkingstijd en -kosten de drukvoorbereiding met zich meebrengt. Wij prefereren een PDF, maar andere formaten kunnen ook aangeleverd worden (EPS - TIFF - JPEG). Hierbij moet rekening worden gehouden met minstens 300 DPI op 100% formaat, zeker wanneer afbeeldingen moeten worden uitvergroot.

Tips:

  • Voorzie afloop in de opmaak en bij het schrijven van de PDF (aan te duiden in de opties). De afloop, minimum 3mm, zet u volledig rondom. Deze afloop wordt achteraf weggesneden, zet dus geen tekst in deze ruimte!
  • Vermijd afbeeldingen van het internet, want deze hebben vaak een te lage resolutie.
  • Hou rekening met kleurverschillen tussen de weergave op het scherm en de uiteindelijke digitale afdruk.
  • Voeg steeds alle gebruikte afbeeldingen en lettertypes toe bij uw digitale aanlevering.
  • Grote bestanden kunnen via www.wetransfer.com gratis naar ons verzonden worden.