GEBOORTEKAARTEN

Alvast onze felicitaties met de komst van jullie spruit! Wij kunnen deze kaarten zowel in offset als digitaal drukken.

Bij ons is er een ruime actuele geboortecollectie te verkrijgen, waarvan u de voorbeeldboeken mee naar huis mag nemen om rustig in te kijken. Wij hebben onder andere de collecties van Buromac, Belarto, Tika, Millepiede, Régalb, …

Uiteraard is het ook steeds mogelijk om een eigen ontwerp binnen te brengen, of creëren wij graag samen met u een uniek geboortekaartje.

Meer informatie over hoe bestanden het best aangeleverd worden, vindt u onder de rubriek Copy-Print Service.

 

 

TROUWKAARTEN

Alvast onze felicitaties met uw verloving !
Wij kunnen deze kaarten zowel in offset als digitaal drukken.

Bij ons is er een ruime actuele trouwcollectie te verkrijgen (modern, klassiek of heel apart), waarvan u de voorbeeldboeken mee naar huis mag nemen om rustig in te kijken. Wij hebben onder andere de collecties van Buromac, Belarto, Pelletier, Palmpapier, Mini-Gros, Régalb, …

Uiteraard is het ook steeds mogelijk om een eigen ontwerp binnen te brengen, of creëren wij graag samen met u een unieke trouwkaart.

Meer informatie over hoe bestanden het best aangeleverd worden, vindt u onder de rubriek Copy-Print Service.

Wenst u meer informatie over uw geboortekaart of trouwkaart, of heeft u graag een vrijblijvende offerte, contacteer ons gerust en wij zoeken samen met u naar een oplossing.

 

 

UITNODIGINGEN

Wij maken voor u een unieke montage met of zonder foto, of u kan uw eigen ontwerpen laten afdrukken op diverse papiersoorten.

Kom vrijblijvend in de winkel kijken naar de diverse voorbeelden.